#BLIV INSPIRERET LIGE HER

#FARSBRØD

DET SKAL DU BRUGE:

200 g kalv og flæsk
Røget salt
Frisk timian
2 spsk. sennep
4 skiver bacon
1 løg, i ringe
2 dl cremefraiche
38 %
50 g blåskimmel
1 citron
Salt og peber
1 kålblad

SÅDAN GØR DU:

Bland farsen med røget salt og timian samt 1 spsk. sennep, og rul den til en pølse.
Rul baconen omkring, og steg den på en pande. Steg den herefter færdig i ovnen i ca. 12 minutter ved 160 grader.
Steg løgringene af på en pande, og krydr med salt og peber.
Serveres med pisket cremefraiche med 1 spsk. sennep, blå ost og citron, og smag til med salt og peber. Anrettes på et kålblad eller lignende.

#KYLLING I KARRY, HARRY

DET SKAL DU BRUGE:

1 frisk kokosnød, flækket, gem nødden
1 pakke kyllingeinderfilet
2 spsk. karry
1 dåse kokoscreme
2 dl æblemost
1 æble, i både
4 små gulerødder, i skiver
1 spsk. tørrede æbler
Frisk mynte
Frisk koriander
Salt og peber

SÅDAN GØR DU:

Flæk kokossen. Skær den ud, og gem nøddeskallen – skulle gerne være delt i 2.
Kom de små inderfileter på en varm pande med karry, salt og peber.
Kog med gulerødder, kokosmælk fra nødden, æblemost og æbler i 12 -15 minutter.
Smag til med salt og peber, og kommes op i kokosskallerne. Top med kokoscremen, fine, tørrede æbletern og frisk mynte og koriander.